SlinCraze

Wikipedia:st
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
SlinCraze Riddu Riđđu -festivaalist ive 2019
SlinCraze Riddu Riđđu -festivaalist ive 2019

SlinCraze, olmâ nommâ Nils Rune Utsi (š. roovvâdmáánu 20. peeivi 1990, Maazi, Kuovdâkiäinu, Taažâ) lii sämmilâš ráppájeijee Taažâ peln. Sun ráppáá iänááš orjâlâškielân, mut meid táru- já eŋgâlâskielân.

Palhâšumeh[Mute | Mute käldee]

Ive 2020 sun vuoitij Áillohaš-muusikpalhâšume.[1]

Diskografia[Mute | Mute käldee]

  • 2006 - IZU ođđa jienat
  • 2006 - Mu Showa EP
  • 2011 - SlinCraze
  • 2015 - Mirku EP
  • 2015 - Feels Good (single)
  • 2015 - Boss Remix (single) - fáárust Truls Svendsen
  • 2016 - Arctic Superstar the soundtrack
  • 2017 - Stallu (single)
  • 2018 - Amma (single)
  • 2018 - Gode Gamla Daga (single)

Oovtâstpargo[Mute | Mute käldee]

  • 2006 - IZU ođđa jienat - oovtâst Johan Sara Jráin
  • 2011 - Dette Forandrer Alt - orjâlâš- já tárukielân (fáárust Gatas Parlament)
  • 2014 - Bas, Slinga, Hi-hat (fáárust Mohammed Ali)
  • 2015 - Northern Soul The Album Good Life/Buorre Eallin (fáárust Herman Rundberg)
  • 2018 - Uten Mål Og Mening (fáárust Ella Marie Hætta Isaksen já Herman Rundberg)

Käldeeh[Mute | Mute käldee]

  1. Pieski, Laura. SlinCraze lea dán jagáš Áillohaš-bálkkašumi vuoiti. Yle Säämi. 4.11.2020. Čujottum 6.1.2021 (orjâlâškielân)

Icono de traducción.svgTaat artikkâl lii jurgâlus
Taat artikkâl lii puohrâkkân teikkâ uásild jurgâlum tárukielâ Wikipedia artikkâlist «SlinCraze».