Mariah Carey

Wikipedia:st
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mariah Carey ive 2018

Mariah Carey (š. njuhčâmáánu 27. peeivi 1970, Huntington, New York, Ovtâstumstaatah) lii ovtâstumstaatâlâš musijkkár, nuotâsteijeečaittâleijee.

Diskografia[Mute | Mute käldee]

  • Mariah Carey (1990)
  • Emotions (1991)
  • Music Box (1993)
  • Merry Christmas (1994)
  • Daydream (1995)
  • Butterfly (1997)
  • Rainbow (1999)
  • Glitter (2001)
  • Charmbracelet (2002)
  • The Emancipation of Mimi (2005)
  • E=MC² (2008)
  • Memoirs of an Imperfect Angel (2009)
  • Merry Christmas II You (2010)
  • Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse (2014)
  • Caution (2018)

Käldeeh[Mute | Mute käldee]