Antti Tuisku

Wikipedia:st
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Antti Tuisku
Antti Tuisku - Ilosaarirock 2016 - 11 (cropped).jpg
Persovntiäđuh
Šoddâm kuovâmáánu 27. peeivi 1984 (ahe 37)
Šoddâmsaje Ruávinjargâ, Suomâ
Musikkár
Lávlumkielah suomâkielâ
Aktiivlâžžân 2004-
Genreh pop, dance
Skiärrufinnodâh MG Finland / SonyBMG (2004–2007)
HMC / Warner Music Finland (2008–)


Antti Tapani Tuisku (š. kuovâmáánu 27. peeivi 1984, Ruávinjargâ, Suomâ) lii syemmilâš poplávloo. Sun poođij kuálmádin Suomâ vuossâmuu Idols-kištoost ive 2003. Tuisku vuossâmuš skiärru Ensimmäinen almostui ive 2004. Tast maŋa sun lii almostittám 11 skiärrud. Suu skiäruh láá vuobdum ohtsis paijeel 300 000 pittád.

Diskografia[Mute | Mute käldee]

  • Ensimmäinen (2004)
  • Antti Tuisku (2005)
  • Minun jouluni (2005)
  • New York (2006)
  • Rovaniemi (2006)
  • Hengitän (2009)
  • Kaunis kaaos (2010)
  • Minun jouluni 2 (2011)
  • Toisenlainen tie (2013)
  • En kommentoi (2015)
  • Anatude (2017)
  • Valittu kansa (2020)
  • Master Workout EP (2021)

Käldeeh[Mute | Mute käldee]

Icono de traducción.svgTaat artikkâl lii jurgâlus
Taat artikkâl lii puohrâkkân teikkâ uásild jurgâlum suomâkielâ Wikipedia artikkâlist «Antti Tuisku».