Ana Mena

Wikipedia:st
Njuškii navigistmân Njuškii ucâmân
Ana Mena
Premios Goya 2020 - Ana Mena.jpg
Persovntiäđuh
Šoddâm kuovâmáánu 25. peeivi 1997 (ahe 25)
Šoddâmsaje Estepona, Espanja
Musikkár
Aktiivlâžžân 2006–
Genreh pop


Lasetiäđuh
Päikkisijđo anamenamusic.com

Ana Mena Rojas (š. kuovâmáánu 25. peeivi 1997, Estepona, Espanja) lii espanjalâš lávloo já čaittâleijee.

Eellim já karrieer[mute | mute käldee]

Ana Mena Rojas šoodâi Esteponast, Espanjast kuovâmáánu 25. peeivi 1997. Sun algâttij karrieeris ive 2009 TV-rááiđust Marisol, la película (2009).[1][2]

Suu muusikkarrieer aalgij ive 2016, ko suu vuossâmuš single No Soy Como Tú Crees almostui.

Filmografia[mute | mute käldee]

Televisio
Ihe Nommâ Roolâ Huámášutmeh
2009 Marisol, la película Pepi TV-elleekove
2010 Supercharly Verónica Navarro 5 uási
2010 My Camp Rock Jieš Vyeittee
2013, 2017 Tu cara me suena Abraham Mateo Kyessi (paje 3, uási 9)
Ariana Grande Kyessi (paje 6, uási 8)
2013–2014 Vive cantando Paula Ruiz Almagro Kiärdoo roolâ
2022 Sanremo muusikfestivaal 2022 Jieš Lávloo
2022 Idol Kids Jieš Tuámmár
2022 Bienvenidos a Edén Judit Netflix (8 uássid)
Elleekoveh
Ihe Nommâ Roolâ Huámášutmeh
2011 La piel que habito Norma Ledgard (pärni)
2018 Viaje al cuarto de una madre Bea

Diskografia[mute | mute käldee]

Käldeeh[mute | mute käldee]

  1. La historia detrás de Ana Mena musicandote.com. 3.10.2016. Čujottum 13.7.2022. (espanjakielân)
  2. CMTV - Biografía de Ana Mena CMTV. Čujottum 13.7.2022. (espanjakielân)