Savâstâllâm kevttest:SaMSUoM

Page contents not supported in other languages.
Wikipedia:st

How we will see unregistered users[mute käldee]

Hei!

Saat tämän viestin, koska olet ylläpitäjä Wikimedian wikissä.

Tällä hetkellä jonkun muokatessa Wikimedian wikiä kirjautumattomana, hänen IP-osoitteensa tulee näkyville. Kuten olet saattanut kuulla, emme voi tehdä näin enää tulevaisuudessa. Tämä päätös on Wikimedia Foundationin Legal-osaston tekemä, ja johtuu siitä, että yksityisyyttä verkossa koskevat normit ja määräykset ovat muuttuneet.

IP:n sijaan näytämme naamioidun identiteetin. Ylläpitäjänä sinulla on yhä pääsy IP-osoitteeseen. Saataville tulee myös uusi käyttäjäryhmä niille, joiden täytyy nähdä rekisteröitymättömien käyttäjien koko IP-osoite vandalismin, häiriköinnin ja spämmin torjumiseksi ilman, että hänen täytyy olla ylläpitäjä. Muutosten tarkastajat näkevät myös osan IP-osoitteesta ilman tätä käyttäjäoikeutta. Pyrimme myös auttamaan luomalla parempia työkaluja.

Jos et ole aiemmin kuullut tästä, niin voit lukea lisää Metasta. Jos haluat varmistua, ettei sinulta mene ohi tekniset muutokset Wikimedian wikeissä, voit tilata viikoittaisen uutiskirjeen.

Meillä on kaksi ehdotettua tapaa kuinka tämä identiteetti voisi toimia. Arvostaisimme palautettasi siitä, kumpi sinun mielestäsi voisi toimia paremmin sinulle ja sinun wikillesi, nyt sekä tulevaisuudessa. Voit kertoa meille mielipiteesi täällä. Voit kirjoittaa kielelläsi. Ehdotukset on jätetty lokakuussa ja teemme päätöksen 17. tammikuuta jälkeen.

Kiitos. /Johan (WMF)

4. uđđâivemáánu 2022 tme 20:19 (EET)

Ennuv lukko![mute käldee]

Ennuv lukko! :) -Yupik (savâstâllâm) 17. vyesimáánu 2022 tme 17:22 (EEST)

Tieđâ Wikipedian -kišto 1.11.–15.12.2023[mute käldee]

Tiervâ! Lah čáállám teehi ennuv tieđâartikkâlijd, kenski halijdah čäälliđ lase já kii tiätá meid finniđ palhâšume tast? :) Kišto nohá juovlâmáánu koskâmuddoost. - Yupik (savâstâllâm) 3. skammâmáánu 2023 tme 15.33 (EET)[västid]

Lii meid kuvvimkišto! - Yupik (savâstâllâm) 3. skammâmáánu 2023 tme 15.34 (EET)[västid]