Tiätuvuárkká:Umberto II, 1944.jpg

Page contents not supported in other languages.
Wikipedia:st

Umberto_II,_1944.jpg(393 × 481 kovečuággá, 39 KiB, MIME-tijppâ: image/jpeg)

Taat tiätuvuárkká lii juohhum saajeest Wikimedia Commonsist já eres projekteh sättih kevttiđ tom. Tiäđuh tiätuvuárhá kuvvimsiijđost uáinojeh vyellin.

Čuákánkiäsu

Kuvvim
Español: Umberto II, last King of Italy.
Peivim
Käldee
This photograph TR 1827 comes from the collections of the Imperial War Museums.
Rähtee Tanner (Capt), War Office official photographer

Liiseens

Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Public domain
Tämän Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisen julkaiseman teoksen tekijänoikeus on vanhentunut.
  • Valokuvien tekijänoikeudet ovat vanhentuneet ennen 1. kesäkuuta 1957 otetuista tai ennen vuotta 1974 julkaistuista valokuvista.
  • Piirrosten, maalausten ja kaiverrusten tekijänoikeus raukeaa 50 vuotta julkaisuvuoden jälkeen ja muiden teosten heti, kun luontivuodesta on kulunut 50 vuotta.
HMSO on julistanut että tekijänoikeuksien vanheneminen on maailmanlaajuista (lähde). Katso myös tämä sivu, tämä sivu ja tämä sivu lisätietoja varten kruunun tekijänoikeudesta (Crown Copyright).

Deutsch  English  Español  français  italiano  Nederlands  polski  português  sicilianu  slovenščina  suomi  Türkçe  македонски  русский  українська  മലയാളം  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  العربية  +/−


Älä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.

Koveteevstah

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta
Umberto II, last King of Italy

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomâkielâ

portrait photography eŋgâlâskielâ

vyesimáánu 1944

MIME-tyyppi suomâkielâ

image/jpeg

Tiätuvuárhá historjá

Peeivi colkkâlmáin uáináh, maggaar tiätuvuárkká lâi eidu talle.

Peivimeeri/TijmeMiniatyyrkoveOoláádmudohKevtteeKomment
táálááš23. kuovâmáánu 2023 tme 21.47Miniatyyrkove 23. kuovâmáánu 2023 tme 21.47 vyerkkejum versiost393 × 481 (39 KiB)Stv26Reverted to version as of 21:06, 16 July 2013 (UTC) per COM:OVERWRITE
23. kuovâmáánu 2023 tme 19.40Miniatyyrkove 23. kuovâmáánu 2023 tme 19.40 vyerkkejum versiost824 × 1 009 (91 KiB)Giorgio PallaviciniBetter quality
17. syeinimáánu 2013 tme 00.06Miniatyyrkove 17. syeinimáánu 2013 tme 00.06 vyerkkejum versiost393 × 481 (39 KiB)EeuHPUser created page with UploadWizard

Čuávuvâš sijđo kiävttá taam tiätuvuárhá:

Tiätuvuárhá kevttim ubâ systeemist

Čuávuvááh eres wikih kevttih taam tiätuvuárhá.

Čääiti lase taan tiätuvuárhá vuáhádâhvijđosii kiävtu.

Metadata