Tiätuvuárkká:S64-29926.jpg

Page contents not supported in other languages.
Wikipedia:st

Algâalgâlâš tiätuvuárkká(7 292 × 9 228 kovečuággá, 14,7 MiB, MIME-tijppâ: image/jpeg)

Taat tiätuvuárkká lii juohhum saajeest Wikimedia Commonsist já eres projekteh sättih kevttiđ tom. Tiäđuh tiätuvuárhá kuvvimsiijđost uáinojeh vyellin.

Čuákánkiäsu

Kuvvim
English: Portrait of astronaut Michael Collins in a business suit.
Peivim
Käldee NASA Johnson Flickr, NASA Image and Video Library
Rähtee NASA
This image or video was catalogued by one of the centers of the United States National Aeronautics and Space Administration (NASA) under Photo ID: S64-29926.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.
Other languages:

Liiseens

Public domain Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska National Aeronautics and Space Administration (NASA) loi sen. Koska Nasa on Yhdysvaltain liittovaltion organisaatio, sen luomat teokset ovat ilman tekijänoikeuden suojaa. ([1][2])
Varoitukset:
Personality rights Vaikka tämä kuva on vapaasti lisensoitu tai public domainissa, saattaa kuvan henkilöllä tai henkilöillä olla oikeuksia, jotka oikeudellisesti rajoittavat kuvan tietynlaista käyttöä ilman kuvassa olevien henkilöiden suostumusta. Tällaisissa tapauksissa henkilöltä saatu kuvankäyttölupa tai muu todiste suostumuksesta voi suojata sinua väitteiltä oikeuksien loukkaamisesta. Tiedoston lataaja voi mahdollisesti auttaa sinua sellaisen todisteen hankkimisessa, mutta hän ei ole siihen velvoitettu. Katso lisätietoa vastuuvapauslausekkeestamme.

Koveteevstah

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomâkielâ

10. čohčâmáánu 1964

MIME-tyyppi suomâkielâ

image/jpeg

Tiätuvuárhá historjá

Peeivi colkkâlmáin uáináh, maggaar tiätuvuárkká lâi eidu talle.

Peivimeeri/TijmeMiniatyyrkoveOoláádmudohKevtteeKomment
táálááš12. juovlâmáánu 2015 tme 23.21Miniatyyrkove 12. juovlâmáánu 2015 tme 23.21 vyerkkejum versiost7 292 × 9 228 (14,7 MiB)Andrej-airlinerUser created page with UploadWizard

Čuávuvâš sijđo kiävttá taam tiätuvuárhá:

Tiätuvuárhá kevttim ubâ systeemist

Čuávuvááh eres wikih kevttih taam tiätuvuárhá.

Metadata