Tiätuvuárkká:New Minster Charter 966 detail Edgar.jpg

Page contents not supported in other languages.
Wikipedia:st

Algâalgâlâš tiätuvuárkká(776 × 1 080 kovečuággá, 734 KiB, MIME-tijppâ: image/jpeg)

Taat tiätuvuárkká lii juohhum saajeest Wikimedia Commonsist já eres projekteh sättih kevttiđ tom. Tiäđuh tiätuvuárhá kuvvimsiijđost uáinojeh vyellin.

image extraction process
This file has been extracted from another file
: Edgar from Winchester Charter.jpg
original file

Čuákánkiäsu

Kuvvim Detail of miniature from the New Minster Charter, 966, showing King Edgar
Peivim
Käldee Scanned from the book The National Portrait Gallery History of the Kings and Queens of England by David Williamson, ISBN 1855142287.
Rähtee TuntematonUnknown author

Liiseens

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi, miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.
Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden. Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1974 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.
Tämä jälkiperäinen teos on muodostettu rajaamalla alkuperäistä kuvaa, poistamalla siitä kohinaa, likaa tai muita vastaavia virheitä tai tekemällä muu vastaava pieni teoskynnyksen ylittämätön muokkaus kuvaan. Tehty muokkaus ei ole luova ja omaperäinen, vaan se on rutiininomainen yksinkertainen toimenpide. Siten se ei ylitä teoskynnystä ja näin ollen se ei saa tekijänoikeuden suojaa. Sen vuoksi tähän jälkiperäiseen teokseen pätevät samat ehdot kuin alkuperäiseen versioon.


Tämä malline ei kerro alkuperäisen teoksen tekijänoikeustilannetta. Tämän mallineen kanssa tulee käyttää alkuperäisen teoksen tekijänoikeustilanteen kertovaa normaalia tekijänoikeusmallinetta.

Deutsch | English | español | suomi | magyar | italiano | македонски | polski | sicilianu | slovenščina | +/−

Koveteevstah

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta
Miniature from the New Minster Charter, 966, showing King Edgar

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomâkielâ

Edgar suomâkielâ

Tiätuvuárhá historjá

Peeivi colkkâlmáin uáináh, maggaar tiätuvuárkká lâi eidu talle.

Peivimeeri/TijmeMiniatyyrkoveOoláádmudohKevtteeKomment
táálááš10. cuáŋuimáánu 2018 tme 14.38Miniatyyrkove 10. cuáŋuimáánu 2018 tme 14.38 vyerkkejum versiost776 × 1 080 (734 KiB)SoerfmColor, brightness
27. cuáŋuimáánu 2009 tme 21.01Miniatyyrkove 27. cuáŋuimáánu 2009 tme 21.01 vyerkkejum versiost776 × 1 080 (709 KiB)DcoetzeeHigher resolution version (levels somewhat different)
13. porgemáánu 2007 tme 04.50Miniatyyrkove 13. porgemáánu 2007 tme 04.50 vyerkkejum versiost182 × 250 (33 KiB)PKM== Summary == {{Information |Description=Detail of miniature from the New Minster Charter, 966, showing King Edgar |Source=http://www.uvm.edu/~hag/rhuddlan/images/966-newminster.html |Date=966 |Author=Unknown |Permission= |other_versions=[[:Image:New_Mins

Taat tiátuvuárkká ij kevttuu mongin siijđost.

Tiätuvuárhá kevttim ubâ systeemist

Čuávuvááh eres wikih kevttih taam tiätuvuárhá.

Čääiti lase taan tiätuvuárhá vuáhádâhvijđosii kiävtu.

Metadata